Τρίτη

Νυχτόφωνο

00:00Τρίτη

00:00Τρίτη

Για όλους εσάς που ξενυχτάτε, ή για εσάς που δε θέλετε να κλείσετε το ραδιόφωνο ούτε το βράδυ, δημιουργήσαμε το «Νυχτόφωνο», το βραδινό μας ραδιοφωνικό πρόγραμμα βασισμένο αποκλειστικά στην εγχώρια δισκογραφία, με επιλογές που ταιριάζουν στις πρώτες ώρες της ημέρας. Κάθε μέρα από τα μεσάνυχτα μέχρι νωρίς το πρωί.

Περισσότερα

Νωρίς το πρωί

06:00Τρίτη

06:00Τρίτη

Ξυπνάς νωρίς; Ξυπνάμε κι εμείς μαζί σου. Μία ώρα αφιερωμένη σε όλους όσους ξεκινούν τη μέρα τους με την ανατολή του ήλιου, με μουσικές επιλογές που θα κάνουν την πρωινή ρουτίνα πιο ευχάριστη! "Νωρίς το πρωί" καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) 06:00 - 07:00 στον Empneusi 107 FM

Περισσότερα

Ελένη Λαμπράκη

10:00Τρίτη

10:00Τρίτη

Μου αρέσει να διαβάζω βιβλία, να βλέπω ταινίες, να ακούω μουσική, να ταξιδεύω, να τρώω και να μιλάω γι’ αυτά στους άλλους. Ιδανικά θα ήθελα κάποιος να με πληρώνει για να το κάνω αλλά δε μπορείς να τα ‘χεις όλα σ’ αυτή τη ζωή. Αντ’ αυτού με ακούτε καθημερινά από τις 10.00 έως τις 12.00 στη συχνότητα του Empneusi 107 FM με την εκπομπή “Metropolitan”, κάτι το οποίο με ικανοποιεί εξ’ ίσου σαν προοπτική. Δε βρίσκω το λόγο να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση μου με το ραδιόφωνο και τη μέχρι τώρα πορεία μου. Αν έρχεστε με φιλικές διαθέσεις, συντονιστείτε από Δευτέρα και δε θα χάσετε. Αν πιστεύετε και εσείς εις έναν θεό, τον David Bowie είστε ήδη πολύ πολύ φίλοι μου. Καλή ακρόαση, Ελένη  

Περισσότερα

Empneusi @rtWork

11:00Τρίτη

11:00Τρίτη

Η μέρα μας ξεκινάει με την πιο μελωδική συντροφιά. Το Empneusi @rtWork αναλαμβάνει τη μουσική επιμέλεια της καθημερινότητάς μας, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 07.00 μέχρι τις 10.00. Επιλεγμένα τραγούδια από την εγχώρια και τη διεθνή σκηνή εναλλάσσονται αρμονικά, θυμίζοντάς μας πως δουλειά και τέχνη πάνε μαζί.   Καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 07:00 – 10:00 στον Empneusi 107 FM.

Περισσότερα

18:00Τρίτη

Γεννήθηκα (το 1991) και μεγάλωσα στα Χανιά. Στα γυμνασιακά μου χρόνια, είχα αγωνία μη χάσω κάποιον αγώνα του Ολυμπιακού ή την εκπομπή του Σταμάτη Ζολινδάκη, ενός σπουδαίου ραδιοφωνικού παραγωγού των Χανίων. Για κάθε ώρα ραδιοφώνου, αντιστοιχούσε και μία σελίδα Α4 σημειώσεις για τραγούδια, στίχους, ερμηνευτές, δημιουργούς. Λίγο αργότερα, ως δίδυμο μ’ έναν φίλο, έκανα την πρώτη μου μαθητική ραδιοφωνική εκπομπή στο Δίκτυο Fm, όπου είδα ψήγματα της δουλειάς ενός ραδιοφωνικού παραγωγού. Απολαμβάνω από τότε, καθημερινά, τον ρόλο του ακροατή ραδιοφώνου, αλλά πάντα ήθελα να δοκιμάσω και τον ρόλο του παραγωγού. Μέσα στην καραντίνα, στήσαμε μαζί με φίλους ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο, όπου κάναμε ανελλιπώς εκπομπές και διασκεδάζαμε την απομόνωση. Και τώρα που ζω στη Σύρο, ο Empneusi μου προσφέρει την ευκαιρία να κάνω την επιθυμία χρόνων, πραγματικότητα! Κάθε Τρίτη, 18:00 – 20:00, καλή ακρόαση!

Περισσότερα

Τα Ραδιοφωνικά

20:00Τρίτη

20:00Τρίτη

Κάθε βράδυ, από τις 20.00 μέχρι τις 00.00, θυμόμαστε τραγούδια που ξεχώρισαν στο ελληνικό ραδιόφωνο. Τα αγαπημένα μας «Ραδιοφωνικά», στον αέρα του Empneusi. Που ξέρεις, μπορεί και το δικό σου αγαπημένο τραγούδι να βρίσκεται μέσα σ’ αυτά!   Κάθε βράδυ 20:00 – 00:00 στον Empneusi 107 FM.

Περισσότερα

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist