Θεανώ Κωνσταντού

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα μεταξύ Βικτώριας και Νέου Ηρακλείου.
Στα σπίτια που μεγάλωνα λοιπόν, έπαιζε πάντα ραδιόφωνο κι έτσι σχέση μου με το ελληνικό τραγούδι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την οικογένεια μου.

Ο μπαμπάς μου μονίμως με ένα τρανζιστοράκι διπλά του που έπαιζε Πουλόπουλο ή Πάριο, η μητέρα μου στο αμάξι να ακούει Κραουνάκη και Τσανακλίδου, ο παππούς να παίζει στην κιθάρα Παπακωνσταντίνου και τέλος η πιο σημαντική επιρροή μου, η γιαγιά μου η ρομαντική, που αγαπούσε τον Θηβαίο, τον Πασχαλίδη και συγχρόνως τον Πολυμερή, τον Σουγιούλ, το Μητσάκη και τον Τσιτσάνη.

Σχολείο πήγα στην πλατεία Βάθης και μετά έπεσα στα βαθιά… πέρασα στο Οικονομικό της Νομικής όμως δεν ακούμπησα, γιατί το να φτιάχνω λίστες με τραγούδια και να τις ηχογραφώ μαζί με πρόζες, μου έβγαινε πολύ πιο πηγαία από τη μικροοικονομία και τα λογιστικά.

Έτσι έπιασα σπίτι και δουλειά και τελείωσα το τμήμα ραδιοφωνικών Παραγωγών σε μια ιδιωτική σχολή.
Ακολούθησε πρακτική σε Αθηναϊκούς σταθμούς και εκπομπές σε διαδικτυακά ραδιόφωνα και μετά σιωπή.

Στη Σύρο, όπου ζω μόνιμα από το 2013, μου δόθηκε η ευκαιρία να επανασυνδεθώ με αυτή μου την αγάπη, να κάνω εκπομπές, να κάνω Ραδιόφωνο.
Στη Σύρο βρήκα την EMPNEUSI μου και τη μοιράζομαι μαζί σας κάθε Τρίτη από τις 20.00 έως τις 22.00 μέσα από την εκπομπή «Τα τραγούδια που λες”.

Βάλτε Ραδιόφωνο!

Αρχείο Εκπομπών