Βαγγέλης Γρυπάρης

Ημέρες & ώρες μετάδοσης:

Τετάρτη 17:00 18:00

Dj και παραγωγός με residencies και guestings σε μερικά από τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας και της Μυκόνου (Sixx Athens, Paradise Club, Pacha Club) αλλά και με gigs στην υπόλοιπη Ελλάδα.  Έχει εμφανιστεί δίπλα σε μεγαθήρια της Dance Σκηνής όπως: Paul Van Dyk (No1 In The… World 2005-06), Erick Morillo, Harry Choo Choo Romero, Milk & Sugar, Francois Kevorkian, Matthias Heilbronn, Jay-J, Sandy Rivera, M.A.N.D.Y, Hot Since 82 κ.α.

Έχει σπουδάσει Μουσική Τεχνολογία και Παραγωγή Μουσικής.

Στο πρόσφατο παρελθόν μαζί με τον συνεργάτη του Πάρη Κάλπο αποτελούσαν την ηλεκτρονική μπάντα “BEAT ON BOARD” και οι παραγωγές τους έχουν κυκλοφορήσει μέσω των εταιριών Ready mix του Καναδά, AVSR της Αγγλίας, Soul Shift και Ocean Drive της Αμερικής αλλά και από τις Ελληνικές NRG και Planetworks. Kομμάτια τους έχουν κυκλοφορήσει και σε διάφορες συλλογές από τις εφημερίδες "Πρώτο Θέμα" και "Βήμα της Κυριακής" (Lounge colection, Summer Full Moon).

Τέλος διατηρεί εκπομπή ως μουσικός παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό "Empneusi 107 FM". Aπο το 2000 έως και σήμερα με το team του G-Groove Productions, έχει διοργανώσει στη Σύρο και τις Kυκλάδες πάνω 500 επιτυχημένες εκδηλώσεις, live, guest DJ’s, stand up comedies κ.α.

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist