Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στην Επαυλη Τσιροπινά

02/08/2021

Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται στην Επαυλη Τσιροπινά στις 11 Αυγούστου!

Ένας χώρος εξαιρετικής αισθητικής ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, το οποίο κάτω από τον έναστρο Αυγουστιάτικο ουρανό θα απολαύσει την τη μοναδικότητα της φωνής και της ερμηνευτικής του δεινότητας. Μια αναδρομή στις καλύτερες του στιγμές και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πολυετούς πορείας του, από τους “Συνήθεις Υπόπτους” και τον “Αμλέτ της Σελήνης” έως το “Σιδερένιο Νησί”.

Η βραδιά θα ξεδιπλωθεί στο κοινό ως ένα μουσικό κουβάρι αναδρομών και περιπλανήσεων, στη γειτονιά του Χρήστου Θηβαίου, η οποία είναι συνδεδεμένη με μερικές από τις σημαντικότερες μορφές του νεότερου πολιτισμού μας, όπως τον Νικόλα Άσιμο, τον Παύλο Σιδηρόπουλο, την Αρλέτα, και την Κατερίνα Γώγου.

Φυσικά θα ακούσουμε και εκείνα τα τραγούδια που ο Χρήστος Θηβαίος μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια, αφουγκραζόμενοι όχι μόνο τις μελωδίες αλλά και τα συναισθήματα των τραγουδιών, που όλοι λίγο ή πολύ, έχουμε ταυτίσει με προσωπικές μας στιγμές.

Αξεπέραστα τραγούδια όπως: το “Ημερολόγιο”, το “Ας χαθείς”, η “Αγάπη”, ο “Άμλετ της Σελήνης”, το “Δεν είμαι άλλος”, το “Παλιός Στρατιώτης”, η “Μικρή Πατρίδα”, η “Βροχή μου”, η “Γυναίκα”, καθώς και το νέο του τραγούδι “Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις” και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική παρακαταθήκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συναυλία πατήστε ΕΔΩ.

Ο Empneusi 107 FM σας κάνει δώρο 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου, την Τετάρτη 11 Αυγούστου και ώρα 21:00, στην Επαυλη “Τσιροπινά”.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, μέχρι την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 11:00.
Καλή επιτυχία!

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Ευχαριστούμε πολύ!
Οι νικητές είναι:
1) Γιώργος Μαυράκης
2) Ιωάννα Αρακά

Συγχαρητήρια!

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist