Κερδίστε δύο προσκλήσεις για τη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη στο λιμάνι της Αμοργού

30/03/2021

«Mάρτης του 21 στο νησί..
Σ´ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και σκοτεινό τοπίο, το όνειρο και η αγάπη για τη φύση μας βοηθάν να αντιμετωπίζουμε και να μικροαπολαμβάνουμε την πραγματικότητα. Ψάχνοντας για μια χαραμάδα φώς, η «Ιδέα-Όνειρο» που μου καρφώθηκε στην καρδιά και το μυαλό ήταν μια συναυλία στη θάλασσα. Εδώ, στην Αμοργό. Και να που γίνεται.. Με τους Πλάνητες αρωγούς, τη δύναμη του Ασφοντυλίτη και του αμοργιανού φλασκόμηλου, και άπειρη βοήθεια και στήριξη πολλών, θα κάνουμε απαλό πέρασμα στον ψηφιακό σας κόσμο..
Την  Κυριακή, 11 Απριλίου, στις 19:30 ακριβώς, με τα χρώματα του δειλινού να μας δροσίζουν, θα ρθούμε ένα τσικ πιο κοντά.. Παίρνουμε το ρίσκο για ένα αληθινό, θαλασσινό live streaming, έχοντας φούλ επίθεση, ξαφνική άμυνα και μπακότερμα, κοινώς τα ‘χουμε όλα υπερφροντίσει και προβλέψει στο ανθρωπίνως δυνατόν. Τολμηρά αγόρια στα όργανα, καινούργια τραγούδια που ατενίζουν το μέλλον, ασυμβίβαστες χορευτικές λησμονημένες φιγούρες, αντάρτικες μελωδίες που αίρουν την απαγόρευση είναι μερικά από τα στιγμιότυπα μιας ανείπωτης ξαφνικής αρμονίας..» 

Μαζί,
•Μάτα•

Διαβάστε περισσότερα για την συναυλία, εδώ.

Ο Empneusi 107 FM σας κάνει δώρο 2 προσκλήσεις – κωδικούς για την προβολή livestreaming της παράστασης της Ματούλας Ζαμάνη ζωντανά από το λιμάνι της Αμοργού, την Κυριακή 11 Απριλίου στις 19:30.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, μέχρι την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ. Καλή επιτυχία!

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε πολύ!
Οι νικητές είναι:
Λίτσα Καλαφάτη
Γιώργος Νομικός

Συγχαρητήρια!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist