Billy Pod – Live Streaming από το Λονδίνο

15/02/2021

Σχεδόν 2 χρόνια μετά από την επιτυχημένη κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ με τίτλο “Drums to heal society” ο Βασίλης Ποδαράς (γνωστός και ως Billy Pod) βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο στο Λονδίνο.

Από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας, η μουσική του τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών περιοδικών και blog σε Ευρώπη και Αμερική καθώς και ακροατών από όλο τον κόσμο, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια με το Γαλλικό περιοδικό ‘Batterie’ να τον συγκαταλέγει στους 10 καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους ντράμερ για το 2019.

Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που έφερε γι’αυτόν η πανδημία, καθώς τον βρήκε στην διάρκεια του δεύτερου μήνα μετά την άφιξη του στο Λονδίνο, ο ίδιος παραμένει συνεπής στο όραμα και τη μουσική του και διοργανώνει την πρεμιέρα του Λονδρέζικου γκρούπ του σε μια ζωντανή αναμετάδοση από τα ιστορικά Premises Studios του Λονδίνου την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 19.00 ώρα Ελλάδας.

Οι μουσικοί που θα τον πλαισιώσουν είναι τρεις από τους πιο ανερχόμενους μουσικούς της περίφημης τζαζ σκηνής του Λονδίνου: Tom Ollendorff – Κιθάρα, Rupert Cox – Piano, Mirco Scarcia – Bass.

Live Streaming Link για την αναμετάδοση:

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist