C:Real – Last day I love you | Νέο τραγούδι

08/12/2023

Οι C:REAL, το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα που επί 27 χρόνια μας έχει χαρίσει τόσες επιτυχίες με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο επανέρχεται με νέο τραγούδι, ένα χρόνο μετά την προηγούμενη κυκλοφορία τους, που είχε τίτλο «Everytime».

Το καινούργιο τους single, που τιτλοφορείται «Last day I love you», κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου και με τον δυναμικό ποπ ροκ ρυθμό του έρχεται να μας θυμίσει πραγματικά πόσο ιδιαίτερο και μοναδικό είναι το μουσικό στυλ τους.

Λίγα λόγια για τους C:REAL

Oι C:REAL ξεκίνησαν το 1996 από τον συνθέτη, στιχουργό και δισκογραφικό παραγωγό Τάκη Δαμάσχη.

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 15 τοπ 10 ραδιοφωνικές επιτυχίες (εκ των οποίων τρεις Νο1) με ελληνικό και αγγλικό στίχο, 6 άλμπουμ και έχουν κερδίσει 4 βραβεία Αρίων, 2 βραβεία MAD και 1 Κύπρου.

Το συγκρότημα έχει κάνει πάνω από 1000 live εμφανίσεις και έχει ανοίξει συναυλίες μεγάλων ονομάτων όπως η SHAKIRA (Ολυμπιακό στάδιο, 2006) και REM (Καλλιμάρμαρο, 2008)!

Τραγούδια όπως το «With or without you», «Stop killing time», «Θα περιμένω», «Επικίνδυνα σε θέλω», «Τα πιο μεγάλα σ’αγαπώ» έχουν αγαπηθεί και διατηρηθεί στην επικαιρότητα από τον κόσμο για πάνω από 27 χρόνια!

Μάλιστα το «Επικίνδυνα σε θέλω» μετρήθηκε ως το πιo πολυπαιγμένο ελληνικό τραγούδι της πενταετίας 2005-2010!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist