Demetria – “Tomorrowland” | Νέο τραγούδι

08/11/2021

Η Demetria είναι 21 ετών και αποτελεί την νέα προσθήκη στον κατάλογο καλλιτεχνών της Puzzlemusik. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, μας παρουσιάζεται ως ήδη ολοκληρωμένη καλλιτέχνις, καθώς εκτός του ότι γράφει τη μουσική και τους στίχους η ίδια, παίζει επίσης όλα τα όργανα (πλήκτρα, πιάνο, κιθάρες, μελόντικα, και άλλα toy instruments, programming), κάνει η ίδια την ηχοληψία και τις μίξεις στα τραγούδια της, ενώ φτιάχνει και βίντεο.

Το “Tomorrowland”, είναι ένα τραγούδι που σου μένει στο μυαλό όχι μόνο για τις μελωδίες τους αλλά και για τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται φτάνοντας σε ένα απογειωτικό φινάλε. Είναι ίσως το πιο κατάλληλο τραγούδι για να μας εισάγει στον κόσμο της Demetria, ένα κόσμο δημιουργικό και ανήσυχο που μας καλεί να τον εξερευνήσουμε.

Το τραγούδι αποτελεί μια πρώτη μόνο γεύση από το concept άλμπουμ της “Pillow Shifter” που θα περιέχει 11 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.

H Demetria σπουδάζει στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και το μέλλον που ανοίγεται μπροστά της, της ανήκει.

Credits:
Mastering: Γιώργος Πρινιωτάκης (Artacks Studios)
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Demetria
Φωτογράφηση: φωτογραφίες/edit: Δημήτρης Σπανός
Styling/makeup: Νίκη Ματζώνα
Video art: Camera/edit: Demetria, Acting: Αμαλία Παύλου

Βρείτε την Demetria στα social media:
Facebook | YouTube


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist