EMIGRE – Φοβάμαι Την Αλήθεια

30/09/2020

Οι ΕΜΙGRΕ ένα από τα πιο αγαπημένα, δημιουργικά και επιτυχημένα συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής pop/rock μουσικής σκηνής, συμπληρώνουν 20 χρόνια ζωής και τα γιορτάζουν, παρουσιάζοντας μας μια απολαυστική αναδρομή σε όλες τις σημαντικές μουσικές στιγμές της δισκογραφικής τους πορείας, σε ένα Greatest Hits Album με τίτλο “ΕΜΙGRΕ 20”.

Μέσα από αυτή την πολύτιμη μουσική συλλογή μας χαρίζουν και το νέο τους τραγούδι “Φοβάμαι Την Αλήθεια”, αποκαλύπτοντας μας με θάρρος το κύκνειο άσμα τους για την ολοκλήρωση της 20χρόνης ενεργής μουσικής τους πορείας.

Σε αυτό το τελευταίο τους τραγούδι οι ΕΜΙGRΕ με την συμβολή στους στίχους του Βασίλη Δήμα, χρησιμοποιούν με περίσσια αγάπη και μαεστρία όλα εκείνα τα συνθετικά στοιχεία που τους έκαναν αναγνωρίσιμους όλα αυτά τα χρόνια! Δεν “φοβούνται την αλήθεια”, την αντιμετωπίζουν με σύμμαχο τους την μουσική και μας προσφέρουν μια μοναδική ερωτική ρυθμική μπαλάντα γεμάτη μελωδίες από έγχορδα, κιθάρες και μοναδική ερμηνεία που θα λατρέψει το κοινό, αλλά και τα ραδιόφωνα!

Σε αυτό το τόσο περίεργο φθινόπωρο που διανύουμε, οι ΕΜΙGRΕ μας τραγουδούν “Φοβάμαι Την Αλήθεια” και σε αντίθεση με τον τίτλο, μας προτρέπουν να την αντιμετωπίσουμε κατάματα, να την κατανοήσουμε όσο σκληρή και αν είναι αυτή και με την μουσική στο πλάι μας να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για μια καλύτερη ζωή!

EMIGRE – Φοβάμαι Την Αλήθεια
Στίχοι: Βασίλης Δήμας | Μουσική: Γιάννης Χανιωτάκης
Νέο τραγούδι μέσα από το Greatest Hits Album τους “20”
Κυκλοφορεί 5 Οκτωβρίου από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

EMIGRE
Instagram  | Facebook
#EMIGRE #20YearsAnniversary


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist