Georgia Danni – Σου Σφυρίζω | Νέο Τραγούδι

17/09/2023

Από την ταινία μικρού μήκους «Η Πολυθρόνα στο Πεζοδρόμιο»

Μια διαφορετική εκδοχή του κλασικού τραγουδιού «Σου Σφυρίζω» έρχεται στο φως με αφορμή τη ταινία μικρού μήκους «Η Πολυθρόνα στο Πεζοδρόμιο» που φέρει την υπογραφή Μαίρης Κολώνια σε σενάριο και σκηνοθεσία ενώ αποτελεί συμπαραγωγή των ΕΡΤ «Microfilm» και Piece of Cake.

Η ταινία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη Δράμα ως επίσημη συμμετοχή (Official Selection) στο Διαγωνιστικό Πρόγραμμα του DISFF τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το τραγούδι σε εκτέλεση της καθηλωτικής Georgia Danni και μουσική επιμέλεια του Ερμή, επιλέχθηκε με σκοπό να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ παρελθόντος και παρόντος.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς ο βασικός άξονας πάνω στον οποίο εκτυλίσσεται η ταινία είναι αυτός του χάσματος που δημιουργείται κατά το γήρας και της απώλειας μνήμης που επέρχεται στα άτομα 3ης ηλικίας, το «Σου Σφυρίζω» χρησιμοποιείται ως εργαλείο «αφύπνισης» για μνήμες του παρελθόντος, τόσο για τους πρωταγωνιστές όσο και για τους θεατές.

 

Μουσική: Γιώργος Μουζάκης
Στίχοι: Γιώργος Οικονομίδης
Σκηνοθεσία: Μαίρη Κολώνια
Παραγωγή: Ermis

Βρείτε το «Σου Σφυρίζω» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://GeorgiaDanni.lnk.to/SouSfirizo
 
Βρείτε την Georgia Danni στα social media:
Instagram: @georgiadanni
#GeorgiaDanni #SouSfirizo

Κάνε Subscribe στο επίσημο κανάλι της Minos EMI και άκουσε πρώτος όλες τις επιτυχίες των αγαπημένων σου καλλιτεχνών!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist