Οι Cubaneros για μία δωρεάν συναυλία στη Σύρο

21/08/2023

Οι “Exotic Syros Nights” του αγαπημένου μαγαζιού Baobab που έχουν αρχίσει να γίνονται θεσμός υποδέχονται την Πέμπτη 24 Αυγούστου ένα συγκρότημα που θα φέρει την Κούβα στη Σύρο!

Με περισσότερους ακροατές στο Μεξικό και την Αργεντινή απ’ ότι στην Ελλάδα και σχεδόν 30 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube, οι Cubaneros έρχονται από την Αβάνα και την Αχαΐα για να ταράξουν τα νερά του νησιού.

Λίγα λόγια για τους Cubaneros
Ποιος θα περίμενε ότι από την καρδιά της Πάτρας θα προέκυπτε ένα Ελληνοκουβανικό συγκρότημα με παγκόσμια απήχηση; Ο μουσικός Πάνος Παναγόπουλος και οι τραγουδίστριες Anaisa Vega Castillo και Indhira Xiques όχι μόνο το περίμεναν, αλλά το σχεδίασαν και το προσδοκούσαν, όταν το 2015 δημιούργησαν τους Cubaneros.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι Cubaneros κατάφεραν το αδιανόητο. Έκαναν παγκόσμια επιτυχία με τη διασκευή τους «Lost On You» του οποίου η απήχηση ξεπέρασε τις 21.000.000 προβολές. Ακολούθησαν και άλλες επιτυχημένες διασκευές και δικά τους πρωτότυπα τραγούδια, καθώς η μπάντα άφηνε το μοναδικό της αποτύπωμα και ηχόχρωμα όπου ταξίδευε.

Δύο ακόμα σημαντικοί σταθμοί στην καλλιτεχνική τους πορεία ήταν η διασκευή του «Feeling Good» με τίτλο «Y Me Siento Bien» και τo ρυθμικό «Would I Lie», το οποίο σήμανε την ένταξη του «ροκά» της παρέας, Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, υποστηρικτή της μπάντας από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της.

Ακολούθησαν αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με πιο αξιομνημόνευτες αυτή με τον «κύριο Despacito» Luis Fonsi στην Αγία Νάπα της Κύπρου και στο Salsafest της Veracruz στο Μεξικό δίπλα σε  παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες όπως Luis Enrique, Willie Colon, Oscar De Leon και Gilberto Santa Rosa, μπροστά σε ένα πλήθος 60.000 ατόμων.

Το Baobab θα ανοίξει τις πόρτες του στις 21:00 και είστε όλοι καλεσμένοι! Η είσοδος είναι ελεύθερη στο μπαρ, και για κράτηση της θέσης το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2281045332 .

Με μια ματιά:
Εκδήλωση: “Exotic Syros Nights” με τους Cubaneros
Ημερομηνία: Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023
Χώρος: Baobab (Μαρίνα, Φοίνικας)
Ώρα έναρξης: 21:30
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2281045332
Οργάνωση Παραγωγής: Ηχοκύματα by Action Εστί
Press & Info: [email protected]


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist