Piovani – Νικολακοπούλου – Βουτσικάκης – «Όμορφη Ζωή» | Το νέο album κυκλοφορεί!

17/02/2020

Ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι στην «Όμορφη Ζωή» μας χαρίζουν ο Nicola Piovani, η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Θοδωρής Βουτσικάκης με το ομότιτλο album που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen!

H «Όμορφη Ζωή» περιλαμβάνει εννέα μουσικά θέματα του Nicola Piovani από το θέατρο και τον κινηματογράφο, «ντυμένα» με τους εμπνευσμένους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και τη «μαγική» χροιά του Θοδωρή Βουτσικάκη, μεταξύ των οποίων αγαπημένες μελωδίες του κορυφαίου Ιταλού συνθέτη και ορισμένα κρυμμένα διαμάντια που ερμηνεύονται για πρώτη φορά.  Τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε ο εξαιρετικός αρχιμουσικός Αντώνης Σουσάμογλου.

Η ιδιαίτερη συνεργασία του κορυφαίου Ιταλού συνθέτη με την αγαπημένη Ελληνίδα στιχουργό και τον ξεχωριστό νεαρό ερμηνευτή κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας στιγμή, πριν από λίγους μήνες, οπότε και κυκλοφόρησε το ομότιτλο τραγούδι του album. Μάλιστα, η «Όμορφη Ζωή» παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο κοινό live, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, όπου ο Θοδωρής Βουτσικάκης ερμήνευσε τα τραγούδια με τη σπουδαία σύμπραξη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το πιο θερμό χειροκρότημα.

Από σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, η «Όμορφη Ζωή» κυκλοφορεί
σε όλα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων
και στα ψηφιακά καταστήματα https://smarturl.it/OmorfiZoiAlbum

Δείτε την full album playlist:


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist