Social Waste – Σύνορα (Παρουσίαση Δίσκου)

06/12/2021

Social Waste – Η παρουσίαση που σας χρωστάμε

“Πάει ενάμισης χρόνος που κυκλοφόρησαν τα Σύνορα. Φανταζόμαστε ότι σας συνόδευσαν σε καραντίνες, λοκντάουν και λοιπά ζόρια. Επιχειρήσαμε δυο φορές να παρουσιάσουμε το δίσκο, καμιά από τις δυο δεν είχε τύχη. Έ, λοιπόν έφτασε η ώρα. Social Waste – Σύνορα: η παρουσίαση που σας χρωστάμε…”

Καθώς οι τελευταίες εμφανίσεις της μπάντας στην Αθήνα έγιναν πολύ γρήγορα sold out, αρκετές μέρες πριν τις ημερομηνίες εμφανίσεως, θα σας συμβουλεύαμε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας νωρίς.

* Η παρουσίαση θα είναι διήμερη και με περιορισμένα εισιτήρια (700) για κάθε ημέρα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός εντός του χώρου.

Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021
Gagarin 205 (Λιοσίων 205 – 2114112500)

Τιμές εισιτηρίων (προπώληση και πόρτα): 12€
Ηλεκτρονικά από το viva.gr
Καμπεθόν (Κεραμεικού 110, Κεραμεικός)
Σε όλα τα φυσικά σημεία Viva

Social Waste

Οι Social Waste δημιουργήθηκαν το 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεκαεφτάχρονοι τότε, μαθητές ακόμα, τράβηξαν αμέσως την προσοχή των Active Member. Έτσι με την ομάδα της Freestyle Productions εμφανίστηκαν ζωντανά σε πολλές μουσικές σκηνές της Ελλάδας μέχρι το 2006. Μετά αποφάσισαν να κάνουν μια παύση ώστε να ψάξουν μέσα τους, να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους και να ακονίσουν τις αιχμές τους. Το 2013 εμφανίζονται ξανά με την προσθήκη 2 νέων μελών, του Χρήστου (μέλος της freestyle production) και του Γιώργη Νίκα (Αντίποινα) οι οποίοι εμφυσήσανε νέα πνοή στη μπάντα.

Σήμερα, κοντά στα σαράντα, συνεχίζουν να κάνουν αυτό που έμαθαν μικροί. Προσπαθούν, όπως λένε να το πάνε «λίγο πιο πέρα» από ‘κει που το παρέλαβαν, πριν το παραδώσουν και οι ίδιοι στην επόμενη γενιά. Οργώνοντας την Ελλάδα και παίζοντας σε πολλές μουσικές σκηνές, συναυλιακούς χώρους, φεστιβάλ και στηρίζοντας πάντα αυτοοργανωμένους πολιτικούς χώρους και κινήματα κατάφεραν να κερδίζουν έδαφος και να χτίσουν το κοινό τους χωρίς την βοήθεια εταιρειών managment με μόνο τους όπλο τη μελωδίες και τους στίχους τους.

Πλέον έχουν εμφανιστεί σε πάρα πολλές μουσικές σκηνές, φεστιβάλ, και αυτοοργανωμένους χώρους σε Ελλάδα και εξωτερικό (Γερμανία, Νορβηγία, Μεξικό). Επίσης έχουν έντονη ακτιβιστική δράση, ενώ συχνά δίνουν ομιλίες σε αυτοοργανωμένους χώρους αλλά και πανεπιστήμια σχετικά με την κοινωνικοπολιτική διάσταση του χιπ χοπ.

Δισκογραφία
… Ήταν Ταξίδι (2000)
Στη γιορτή της ουτοπίας (ανεξάρτητη παραγωγή 2013)
Με μια πειρατική γαλέρα (ανεξάρτητη παραγωγή 2015)
Το χιπ χοπ της Μεσογείου (ανεξάρτητη παραγωγή 2017)
Σύνορα (ανεξάρτητη παραγωγή 2020)


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist