Θοδωρής Βουτσικάκης – «Όμορφη Ζωή» | Νέο videoclip

08/10/2019

Η «Όμορφη Ζωή» απέκτησε το δικό της music video!
Η συνεργασία του Nicola Piovani και της Λίνας Νικολακοπούλου, που «ντύνεται» με τη φωνή του Θοδωρή Βουτσικάκη, κυκλοφορεί πλέον και στις οθόνες μας!

Ο κορυφαίος Ιταλός μελωδιστής Nicola Piovani, η πολυγραφότατη στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και ο ταλαντούχος νεαρός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης έδωσαν τα χέρια για έναν κύκλο τραγουδιών σε μουσικές του συνθέτη και ενορχηστρώσεις του Αντώνη Σουσάμογλου. Το πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, το «Όμορφη Ζωή», έκλεψε εξαρχής τις εντυπώσεις και τώρα έφτασε η στιγμή να μεταφερθεί και μέσα από το φακό.

Οπτικοποιώντας το συναίσθημα πως «είν’ όμορφη η ζωή», το music video, που γυρίστηκε σε περιοχές της Αττικής και της Βόρειας Ελλάδας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σεραφείμ Ντούσια, χρωματίζει τον εσωτερικό μας κόσμο με ευαισθησία, τρυφερότητα και αισιοδοξία

Το δισκογραφικό έργο των Nicola Piovani, Λίνας Νικολακοπούλου και Θοδωρή Βουτσικάκη, υπό τον τίτλο «Όμορφη Ζωή», θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. Την ίδια μέρα, στις 20:30, θα γίνει και η πρώτη παρουσίασή του στο κοινό, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου ο Θοδωρής Βουτσικάκης θα ερμηνεύσει τα τραγούδια με τη σπουδαία σύμπραξη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη.

Βρείτε το «Όμορφη Ζωή» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/OmorfiZoi

Δείτε το music video:


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist